• −3%
  • Säästä 3%
Tilaa edullisesti netistä  Loungbett Malta - valkoinen 1111402 Ilmainen toimitus
Clp

Loungbett Malta - valkoinen

8 321,00 €
8 071,37 € Säästä 3%
Tämä lounge koostuu kahdesta osasta, jotka erottavat molemmat, ja yhdessä (2 henkilöä) auringonottoon kutsuu sinut! Erittäin vakaa ja 100% ruostumattomasta Alumi
Määrä
  Loppu


Tämä lounge koostuu kahdesta osasta, jotka erottavat molemmat, ja yhdessä (2 henkilöä) auringonottoon kutsuu sinut! Erittäin vakaa ja 100% ruostumattomasta alumiininen runko on täysin muuttunut kudottu paju. Mehrfachverstrebung emäksen takaa äärimmäistä vakavuutta. Väri Polyrattanfaser on ruskea. Tämä on aivan tuote korkealaatuisia josta kestää eliniän on.
paju näyttää perinteisen rottinki, mutta on paljon enemmän hyötyä. Se on täysin vesitiivis ja erittäin helppo puhdistaa.
Toisin kuin tavalliset rottinki, paju on hyvin joustava ja ei ole altis kuidun. Se on UV-suojattu ja helposti seistä tunnin auringossa menettämättä värisyvyys.
istuintyynyt sisältyvät tähän tarjoukseen. Tyynyt ovat paksu ja erittäin mukava.
Kukin alusta on kyettävä poistamaan katettu vetoketju ympärillä viite. Kannet voidaan pestä (käsien pesu). Kiitos erityinen Nylon / puuvilla rakenne vesi tippuu tyynyllä.
paju huonekalut on paljon helpompaa kuin perinteiset puutarhakalusteet. Tämä on erittäin kätevä luokalla suuri ja monet puutarhakalusteet, koska näillä on vielä siirrettävä ja ajat. Runko on valmistettu alumiinista.
laatu huonekalut on erinomainen. Ostaa Ei mitään, monet korkean luokan hotelleissa Euroopassa oman puutarhakalusteet meille
mitat ovat suunnilleen:
Pituus: 140 cm
Leveys: 75 cm / Näin koottuna 150 cm
edessä istuinkorkeus : 32 cm
takaistuimen korkeus: 22 cm
tuotetta on varastossa.
tietenkin saat täyden lakisääteisen takuu ja laskun alv. Jos sinulla on kysyttävää, voit lähettää meille sähköpostia.
1111402

Recently Viewed Products