Ostaa pöytävuoria 5mm - harmaantumista

Parasta laatua ja mukavuutta
paju sohvapöytä vuoria sis. Lasilevy. Se muodostaa kompaktin keskipisteenä välillä istuimet,
Limited special offer
315,95 € 322,40 €
Reference:
1121346
Love0
Add to wishlist
Add to compare0
Kuvaus
Parasta laatua ja mukavuutta
paju sohvapöytä vuoria sis. Lasilevy. Se muodostaa kompaktin keskipisteenä istuimen huonekaluja, joka ei ole ainoastaan ​​hyödyllistä, mutta myös todella älykäs. Vakaa lasilevy (lasi) on noin pyöristetty ja kohtuullisesti koteloitu metallin ja on ei-liukas neljä läpinäkyvää kumitappeja
mitat n.:
. Leveys: 54 cm | Pituus: 90 cm | Korkeus: 39 cm
lasilevy: 87 x 52 cm | Paksuus: 5 mm
materiaalit ja käsittely:
Tämä ainutlaatuinen sohvapöytä paitsi täyttää korkeimmat visuaalisesti - käytettyjen materiaalien manuaalista työtä parasta laatuvaatimukset ja vakauden varmistamiseksi ja pitkäikäisyys
. Erityisen sopivia ulkokäyttöön sopivia UV-kestävästä materiaalista paju näyttää perinteisen rottinki mutta on kestävämpi. Laadukas 5 mm pyöreä Polyrattanfasern ovat vedenpitäviä, erittäin helppo hoitaa ja täysin värillinen niin, että ne säilyttävät muuttumattomana harmaantumista värisyvyys vaikka usein ja pitkään jatkuneen käytön. Tämä jalo väri, yhdistettynä kevyen rakenteen aivan luonnollinen ulkonäkö tämän huonekaluista.
runko tai rungon yksittäisten huonekaluja on kukin valmistettu vakaa, jauhe-alumiinia - takuut vakaa ja kestävä ruostumaton. Laadukas 5 mm pyöreä Polyrattanfasern ovat vedenpitäviä, erittäin helppo hoitaa ja täysin värillinen niin, että ne säilyttävät muuttumattomana harmaantumista värisyvyys vaikka usein ja pitkään jatkuneen käytön. Tämä jalo väri, yhdistettynä kevyen rakenteen aivan luonnollinen ulkonäkö tämän huonekaluista.
Kehyksen tai rungon yksittäisten huonekaluja on kukin valmistettu vakaa, jauhe-alumiinia - takuut vakaa ja kestävä ruostumaton. Laadukas 5 mm pyöreä Polyrattanfasern ovat vedenpitäviä, erittäin helppo hoitaa ja täysin värillinen niin, että ne säilyttävät muuttumattomana harmaantumista värisyvyys vaikka usein ja pitkään jatkuneen käytön. Tämä jalo väri, yhdistettynä kevyen rakenteen aivan luonnollinen ulkonäkö tämän huonekaluista.
runko tai rungon yksittäisten huonekaluja on kukin valmistettu vakaa, jauhe-alumiinia - takuut vakaa ja kestävä ruostumaton. Tämä jalo väri, yhdistettynä kevyen rakenteen aivan luonnollinen ulkonäkö tämän huonekaluista.
Kehyksen tai rungon yksittäisten huonekaluja on kukin valmistettu vakaa, jauhe-alumiinia - takuut vakaa ja kestävä ruostumaton. Tämä jalo väri, yhdistettynä kevyen rakenteen aivan luonnollinen ulkonäkö tämän huonekaluista.
runko tai rungon yksittäisten huonekaluja on kukin valmistettu vakaa, jauhe-alumiinia - takuut vakaa ja kestävä ruostumaton.
Tuotetiedot
1121346
Reviews
No comments

Leave a review

  • Fit:
  • Quality:
Describe this product using simple and short words.
Upload images:
Drop images here or click to upload.
8 other products in the same category:

Menu

Settings

Share

QR code

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in