Ostaa solarium Asti Cremeweiss 5mm - harmaantumista

Solarium Asti
aurinkokansi kutsuu sinut rentoutumaan ja ottamaan aurinkoa. Erittäin vakaa ja 100% ruostumattomasta alumiinia runko täydellinen poly
Limited special offer
550,49 € 561,72 €
Reference:
1124346
Love0
Add to wishlist
Add to compare0
Kuvaus
Solarium Asti
aurinkokansi kutsuu sinut rentoutumaan ja ottamaan aurinkoa. Erittäin vakaa ja 100% ruostumattomasta alumiininen runko on täysin punottu paju. Tämä solarium on ihanteellinen terassille, puutarhaan tai kotimaan parveke. Kaikkialla missä haluat levätä rento ja haluavat nauttia päivän ja aurinko. Selkänoja voidaan säätää yksilöllisesti siten, että paras asento lukemiseen, rentoutumiseen ja nukkuminen löytyy nopeasti. Pyörät mahdollistavat joustavan käytön vuodepaikkaa. Mehrfachverstrebung emäksen takaa äärimmäistä vakavuutta. olla on tuotemerkki tuote korkealaatuisia, kun on vuosia nautintoa.
Ca. Mitat:
pituus yhteensä 191 cm - 177 cm vuode pinta
. Kokonaisleveys: 74 cm - 66 cm vuode pinta
korkeus: 36 cm kalteva kohti jalka 22 cm
säädettävä yläosa 31 cm, pääpuolen (LxK) - 55 x 72,5 cm
6-kertainen tarranauhakiinitys: 22 - 40-52 - 63-72 - 80 cm
päävahvistin rullat; Perustaen pyöreä muovipullo
pad - kaksi kappaletta ommellaan yhteen
pituus 174 cm
einzelnd - pituus x leveys 99 cm x 66 + 75 x 56 cm
tärkkelys - 7 cm
materiaalit ja käsittely:
Nämä ylelliset solariumit tavata paitsi visuaalisesti korkeimpia - käytettyjen materiaalien manuaalista työtä parasta laatuvaatimukset ja vakauden varmistamiseksi ja pitkäikäisyys
. Erityisen sopivia ulkokäyttöön sopivia UV-kestävästä materiaalista paju näyttää perinteisen rottinki mutta on kestävämpi. Laadukas 5 mm: n paksuinen pyöreä Polyrattanfasern ovat vedenpitäviä, erittäin helppo hoitaa ja täysin värillinen niin, että ne säilyttävät muuttumattomana harmaantumista värisyvyys vaikka usein ja pitkään jatkuneen käytön. Tämä jalo väri, yhdistettynä kevyen rakenteen aivan luonnollinen ulkonäkö tämän huonekaluista.
kätevä 7 cm paksu tyynyt on varustettu kannet 100% polyesteriä. Nämä ovat vettä ja likaa hylkivä, ja niiden korkea kestävyys erittäin kestävä. Ansiosta piilotettu ommeltu vetoketju, korvaus voidaan tarvittaessa helposti irrottaa ja pestä.
ja niiden korkea kestävyys erittäin kestäviä. Ansiosta piilotettu ommeltu vetoketju, korvaus voidaan tarvittaessa helposti irrottaa ja pestä.
ja niiden korkea kestävyys erittäin kestäviä. Ansiosta piilotettu ommeltu vetoketju, korvaus voidaan tarvittaessa helposti irrottaa ja pestä.
Tuotetiedot
1124346
Reviews
No comments

Leave a review

  • Fit:
  • Quality:
Describe this product using simple and short words.
Upload images:
Drop images here or click to upload.
8 other products in the same category:

Menu

Settings

Share

QR code

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in