Osta Corner Ariano 84x84cm antrasiitti - harmaa kirjava

Viehättävä kulmat ja reunat:
kulmaosan Ariano
Tämä elementti on, niin sanotusti, nurkassa huonekalut ja Ariano täällä yhtenä Ele
Limited special offer
489,73 € 499,72 €
Loppu varastosta
Reference:
11118846
Love0
Add to wishlist
Add to compare0
Kuvaus
Viehättävä kulmat ja reunat:
Corner Ariano
Tämä elementti on eräänlainen nurkassa vaatteiden Ariano ja olet täällä yhtenä tekijä täydentää, laajentaa, ja joustava vaihtelevia. Onko sohva yhdistää kulman tai tuoli ottomaanien neliön:
-Kun yksittäisten osien Ariano sarjan, sinulla on monia muunnelmia vaatteet jokaiselle tilaa avoin ja olet varmasti löytää uusi suosikki paikka! Ja että tämä pysyy myös kauan ansiosta säänkestäviä paju taattu.
vuorovaikutus yksittäisten osien tuloksia kokonaiskuvaa miellyttävän rento ja silti tilaa sopiva huonekaluja, rentouttava vaikutus on selvästi etualalla. Nykyaikaiset korkeat käsinojat ovat saumattomasti sidoksissa selkänoja. Mielenkiintoinen tasainen jalat kaikki istuimet ja pöydän mahtuvat yhtenäisen ilmeen.
neliön nurkkaan elementti mesh hienosti kulmikas muotoilu puutarhakalusteet ja ei tapa olla kiinteä mutta huomaamaton ja kevyt - täydellinen kevyitä aterioita ja herkullisia juomia
Mitat:
. Mitat istuma yleinen:
yhteensä korkeus: 61 cm
koko syvyys. 84 cm
Istuimen korkeus: 25 cm + 10 cm: n tyynyn pad
istuin syvyys: 66 cm ilman takaisin tyyny
korkeus selkänojan ilman pehmustetta: 36 cm
takana korkeus: 61 cm leveys I käsinojat: 17 cm
kulmaosan:
istuimen leveys: 66 cm I istuinsyvyys: 66 cm I istuinkorkeus: 25 cm ilman padding
<
käytetyt materiaalit manuaalista työtä parasta laatuvaatimukset ja vakauden varmistamiseksi ja pitkäikäisyys erityisen soveltuu ulkokäyttöön UV - BR> materiaalit ja käsittely
Tämä ylellinen setti paitsi täyttää korkeimmat vaatimukset visuaalisesti. kestävästä materiaalista paju näyttää perinteisen rottinki mutta on kestävämpi. Laadukas 5 mm pyöreä Polyrattanfasern ovat vedenpitäviä, erittäin helppo hoitaa ja täysin värillinen niin, että ne säilyttävät muuttumattomana harmaantumista värisyvyys vaikka usein ja pitkään jatkuneen käytön. Tämä jalo väri, yhdistettynä kevyen rakenteen aivan luonnollinen ulkonäkö tämän huonekaluista.
paksu mukava istuintyyny tarjotaan Cover 70% puuvillaa ja 30% polyesteriä. Nämä ovat vettä ja likaa hylkivä, ja niiden korkea kestävyys erittäin kestävä. Ansiosta piilotettu ommeltu vetoketju, korvaus voidaan tarvittaessa helposti irrottaa ja pestä
runko tai rungon yksittäisten huonekaluja on kukin valmistettu vakaa, jauhe-alumiinia -. Takaukset vakaa ja kestävästä ruostumattomasta.
Tuotetiedot
11118846
Reviews
No comments

Leave a review

  • Fit:
  • Quality:
Describe this product using simple and short words.
Upload images:
Drop images here or click to upload.
8 other products in the same category:

Menu

Settings

Share

QR code

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in