Osta tuolit Ariano 94x84 cm antrasiitti - harmaa kirjava

Viehättävä kulmat ja reunat:
tuoli Ariano
Tämä tuoli elementti tekee minkä tahansa yhdistelmän muodostamiseksi vaatteet Ariano täydellinen vain ja on
Limited special offer
550,49 € 561,72 €
Loppu varastosta
Reference:
11119246
Love0
Add to wishlist
Add to compare0
Kuvaus
Viehättävä kulmat ja reunat:
tuoli Ariano
Tämä tuoli elementti tekee minkä tahansa yhdistelmän muodossa vaatteet Ariano täydellinen vain ja on tässä yhtenä elementti loppuun on laajentaa ja joustava vaihtelevia. Onko sohva yhdistää kulman tai tuoli ottomaanien neliön:
-Kun yksittäisten osien Ariano sarjan, sinulla on monia muunnelmia vaatteet jokaiselle tilaa avoin ja olet varmasti löytää uusi suosikki paikka! Ja että tämä pysyy myös kauan ansiosta säänkestäviä paju taattu.
vuorovaikutus yksittäisten osien tuloksia kokonaiskuvaa miellyttävän rento ja silti tilaa sopiva huonekaluja, rentouttava vaikutus on selvästi etualalla. Nykyaikaiset korkeat käsinojat ovat saumattomasti sidoksissa selkänoja. Mielenkiintoinen tasainen jalat kaikki istuimet ja pöydän mahtuvat yhtenäisen ilmeen.
neliön tuoli sopii täydellisesti kulmikas muotoilu puutarhakalusteet ja rakennusurakoita muotonsa ei liian massiivinen, mutta sulautuu hienovaraisesti ja huomaamaton täydellisesti huonekalut maisemaan. Hän on yksittäinen juuri katseenvangitsija sekä joukko useita nojatuoleja tai sohva yhdistelmä. Nauttia kaikilla aisteilla pian
mitat: Mitat
istuma yleinen:
kokonaiskorkeus: 61 cm
yhteensä syvyys. 84 cm
Istuimen korkeus: 25 cm + 10 cm: n tyynyn pad
istuin syvyys: 66 cm ilman selkänoja
laadukkaita 5 mm pyöreä Polyrattanfasern ovat vedenpitäviä, erittäin helppo hoitaa ja täysin värillinen niin, että ne säilyttävät niiden muuttumattomana harmaantumista värisyvyys vaikka usein ja pitkään jatkuneen käytön. Tämä jalo väri, yhdistettynä kevyen rakenteen aivan luonnollinen ulkonäkö tämän huonekaluista. Paksu
mukava istuintyynyn tarjotaan Cover 70% puuvillaa ja 30% polyesteriä. Nämä ovat vettä ja likaa hylkivä, ja niiden korkea kestävyys erittäin kestävä. Ansiosta piilotettu ommeltu vetoketju, korvaus voidaan tarvittaessa helposti irrottaa ja pestä.
runko tai alustaan ​​yksittäisten huonekaluja kumpikin valmistettu tukevasta, korvaus voidaan tarvittaessa helposti irrottaa ja pestä.
runko tai alustaan ​​yksittäisten huonekaluja kumpikin valmistettu tukevasta, korvaus voidaan tarvittaessa helposti irrottaa ja pestä.
runko tai alustaan ​​yksittäisten huonekaluja kumpikin valmistettu tukevasta,
Tuotetiedot
11119246
Reviews
No comments

Leave a review

  • Fit:
  • Quality:
Describe this product using simple and short words.
Upload images:
Drop images here or click to upload.
8 other products in the same category:

Menu

Settings

Share

QR code

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in