ostaa puutarhakalusteet Bemalda - harmaantumista

Aseta Bemalda polyrattan
Tämä neliosainen puutarha sarja tarjoaa sinulle ja vieraat runsaasti tilaa ja mukavuutta: Yhdistelmä 3-Si
Limited special offer
2 197,08 € 2 241,92 €
Loppu varastosta
Reference:
11163344
Love0
Add to wishlist
Add to compare0
Kuvaus
Aseta Bemalda polyrattan
Tämä neliosainen puutarha sarja tarjoaa sinulle ja vieraat runsaasti tilaa ja mukavuutta: Yhdistelmä 3-istuttava, kaksi nojatuolia ja sohvapöytä sopii kahvia iltapäivän auringossa tai lasin viiniä lämmin kesäilta.
Mukava sohva on merkitty visuaalisesti monimutkainen, kaikki lattiasta kattoon paju punontaa. Kirkas tyynyt ja istuin tyynyt muodostamiseksi miellyttävä kontrasti. Yhdenmukainen kehän takaisin sekä tuoleja ja sohva on kasvanut hieman takaisin niin, että voit nojata hyvin.
kuuluvat huonekalut sohvapöytä mukava istuinkorkeus on varustettu lasi pöytälevy varastoalueella. BR> 5mm turvalasia
materiaalien ja jalostuksen
Tämä ainutlaatuinen sarja paitsi täyttää korkeimmat vaatimukset visuaalisesti -. Ja käytetyt materiaalit manuaalista työtä parasta laatuvaatimukset ja vakauden varmistamiseksi ja pitkäikäisyyden
erityisen sopivia ulkokäyttöön sopivia UV-kestävästä materiaalista paju näyttää perinteisen rottinki mutta on kestävämpi. Laadukas 5 mm pyöreä Polyrattanfasern ovat vedenpitäviä, erittäin helppo hoitaa ja täysin värillinen niin, että ne säilyttävät muuttumattomana harmaantumista värisyvyys vaikka usein ja pitkään jatkuneen käytön. Tämä jalo väri, yhdistettynä kevyen rakenteen aivan luonnollinen ulkonäkö huonekaluista.
Mukava paksu Istuin ja selkänoja tyynyt suojuksia 100% puuvillaa. Nämä ovat vettä ja likaa hylkivä, ja niiden korkea kestävyys erittäin kestävä. Ansiosta piilotettu ommeltu vetoketju, korvaus voidaan tarvittaessa helposti irrottaa ja pestä
Tuotetiedot
11163344
Reviews
No comments

Leave a review

  • Fit:
  • Quality:
Describe this product using simple and short words.
Upload images:
Drop images here or click to upload.
8 other products in the same category:

Menu

Settings

Share

QR code

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in