• −3%
  • Uusi
  • Säästä 3%
Clp Ostaa ottomaanien Mandal antrasiitti - helmenvalkoinen

ottomaanien Mandal antrasiitti - helmenvalkoinen

250,48 €
242,97 € Säästä 3%
Osmanien Mandal
Tämä elementti on eräänlainen backless laajentaminen vaatteet ja Mandal täällä yhtenä tekijä täydentää, aikuiset
Määrä

Osmanien Mandal
Tämä elementti on eräänlainen backless laajentaminen vaatteiden Mandal ja olet täällä yhtenä tekijä täydentää, laajentaa, ja joustava vaihtelevia. Olipa yhdistää mukavat jalkatukena nojatuolit, sohva nurkassa tai tuoli ottomaanien neliön:
-Kun yksittäisten osien Mandal sarjan, sinulla on monia muunnelmia vaatteet jokaiselle tilaa avoin ja olet varmasti löytää uusia lempipaikka! Ja että tämä pysyy myös kauan ansiosta säänkestäviä paju taattu.
vuorovaikutus yksittäisten osien tuloksia kokonaiskuvaa miellyttävän rento ja silti tilaa sopiva huonekaluja, rentouttava vaikutus on selvästi etualalla. Nykyaikaiset korkeat käsinojat ovat saumattomasti sidoksissa selkänoja. Mielenkiintoinen tasainen jalat kaikki istuimet ja pöydän mahtuvat yhtenäisen ilmeen.
neliön baarituolit elementti mesh hienosti kulmikas muotoilu puutarhakalusteet ja toimii kautta neliömäinen muoto ei liian massiivinen, mutta sulautuu huomaamattomasti huomaamattomasti vaatteiden maisemaan
. Mitat:
varastoalue: 59 x 59 cm
korkeus: 29,5 cm
materiaalit ja käsittely
Tämä ainutlaatuinen joukko ei ainoastaan ​​täyttää korkeimmat vaatimukset optisesti - mukaan lukien käsintehtyjä käytettyjen materiaalien parhaan laatuvaatimukset ja varmistaa vakaus ja kestävyys.
erityisen sopivia ulkokäyttöön sopivia UV-kestävästä materiaalista paju näyttää perinteisen rottinki mutta on kestävämpi. Laadukas 5 mm: n paksuinen pyöreä Polyrattanfasern ovat vedenpitäviä, erittäin helppo hoitaa ja täysin värillinen niin, että ne säilyttävät muuttumattomana harmaantumista värisyvyys vaikka usein ja pitkään jatkuneen käytön. Tämä jalo väri, yhdistettynä kevyen rakenteen aivan luonnollinen ulkonäkö tämän huonekaluista. Paksu
mukava istuintyynyn tarjotaan kannet 100% polyesteriä. Nämä ovat vettä ja likaa hylkivä, ja niiden korkea kestävyys erittäin kestävä. Ansiosta piilotettu ommeltu vetoketju, korvaus voidaan tarvittaessa helposti irrottaa ja pestä.
Nämä ovat vettä ja likaa hylkivä, ja niiden korkea kestävyys erittäin kestävä. Ansiosta piilotettu ommeltu vetoketju, korvaus voidaan tarvittaessa helposti irrottaa ja pestä.
Nämä ovat vettä ja likaa hylkivä, ja niiden korkea kestävyys erittäin kestävä. Ansiosta piilotettu ommeltu vetoketju, korvaus voidaan tarvittaessa helposti irrottaa ja pestä.