• −3%
  • Säästä 3%
Tilaa edullisesti netistä  huonekaluja Augustinus kermanvalkoinen - harmaa kirjava 111316346 Ilmainen toimitus
Clp

huonekaluja Augustinus kermanvalkoinen - harmaa kirjava

2 156,36 €
2 091,67 € Säästä 3%
Tilava kompakti puutarha tuoli istuinverhoilua kutsua jopa 8 ihmistä istumaan yhdessä teidän patio tai omalla (W
Määrä

Tilava kompakti puutarha tuoli istuinten verhoilu kutsuvat puutarha jopa 8 henkilöä istua yhdessä teidän patio tai omassa (talvella). Kiitos vinot selkänoja liittyvät iloisesti koholla käsinojat ja mukava istuintyyny, joka sisältyy järjestelmän, on mahdollista istua täydellisesti näiden puutarhatuolit. Absolute katseenvangitsija ja tilaisuus kohteliaisuuksia on mega-taulukossa on asetettu, joka huolimatta sen pituus säädetään esteetön jalkatila. Päistään, jalat ovat täysin toisiinsa siten, että keskellä on runsaasti tilaa. Erityisen korkea vaikutus on kaarevan lasilevyn, joka on tukevasti kulmassa olevia taulukon läpinäkyvä liukumaton kumi nastoja.
Tämä eksklusiivinen huonekalu täyttää paitsi visuaalisesti korkeimpia -. Ja käytetyt materiaalit manuaalista työtä parasta laatuvaatimukset ja vakauden varmistamiseksi ja pitkäikäisyyden
erityisen sopivia ulkokäyttöön sopivia UV-kestävästä materiaalista paju näyttää perinteisen rottinki mutta on paljon vakaampi. Laadukas paksu 5 mm pyöreä Polyrattanfasern ovat vedenpitäviä, erittäin helppohoitoinen ja UV-kestävä, joten he vaihtoivat säilyttävät värien vaikka usein ja pitkään jatkuneen käytön. Tämä jalo väri, yhdistettynä kevyen rakenteen aivan luonnollinen ulkonäkö tämän huonekaluista.
mukava 10 cm: n paksuinen istuinosan on varustettu kannet 100% polyesteriä. Nämä ovat vettä ja likaa hylkivä, ja niiden korkea kestävyys erittäin kestävä. Ansiosta piilotettu ommeltu vetoketju, korvaus voidaan tarvittaessa helposti irrottaa ja pestä
Kehyksen tai rungon yksittäisten huonekaluja on kukin valmistettu vakaa, jauhe-alumiinia -. Takaukset vakaa ja kestävästä ruostumattomasta.
111316346
13 Tuotteet