• −3%
  • Säästä 3%
Tilaa edullisesti netistä  sohva-set Genero Terra ruskea - valkoinen 112199602 Ilmainen toimitus
Clp

sohva-set Genero Terra ruskea - valkoinen

921,32 €
893,68 € Säästä 3%
He etsivät yksinoikeudella kulmasohva yhdistelmä? Kiva! Koska sohvat Genero yhdistyvät klassinen tyyli nurkassa istuin mo
Määrä
  Loppu


He etsivät yksinoikeudella kulmasohva yhdistelmä? Kiva! Koska sohvat Genero yhdistyvät klassisen Corner penkki-tyyliin moderni ja ajaton muotoilu.
katso selän paitsi suuri, mutta tarjoavat heti fantastinen "tuntuu hyvältä tekijä"! Istuin ja selkänoja tyynyt ovat paksu pehmustettu ja täydentää mukavasti paketti uskomattoman alkaen United Square, käytännöllinen, hyvä -. Pöydän sulautuu saumattomasti Ihanteellinen korkeus nurkassa istuimet ja tarjoaa kaikenlaisia ​​tilaa välipaloja, juomia ja aikakauslehtiä.
tällä poikkeuksellinen huonekalut on ihanan rento kokoontuminen mitään tapaa!
Haluatko ostaa näitä puutarhakalusteet peili? Tutustu puutarhakalusteet Liberi!
Ca. Mitat: 3 istuttava
:
Kokonaisleveys: 55 cm
Yhteensä syvyys: 55 cm
materiaali- ja valmistusvirheitä:
paju näyttää perinteisen rottinki, mutta on paljon enemmän hyötyä. Toisin kuin tavalliset rottinki, paju sopii erityisen hyvin ulkokäyttöön, koska materiaali on erittäin kestävä eikä altis kuidun. Polyrattanfasern ovat vedenpitäviä, helppo puhdistaa ja UV-kestävä, joten he vaihtoivat säilyttävät värien vaikka usein ja pitkään jatkuneen käytön. Paju huonekalut on paljon helpompaa kuin perinteiset puutarhakalusteet, koska runko on valmistettu alumiinista, niin että suuri puutarhakalusteet voi olla hullu helpompaa kertaa. Mukaan jauhe-alumiinia huonekalut on tukeva ja kestävä ruostumaton. Moninkertainen tuet myös varmistettava äärimmäistä vakavuutta. Tyynyt on varustettu kannet 100% polyesteriä. Nämä ovat vettä ja likaa hylkivä, ja niiden korkea kestävyys kestävä.
112199602