• −3%
  • Säästä 3%
Tilaa edullisesti netistä  Loungeset Skara Flachrattan antrasiitti 45 cm (Tummanharmaa) - harmaantumista 304087 Ilmainen toim...
Clp

Loungeset Skara Flachrattan antrasiitti 45 cm (Tummanharmaa) - harmaantumista

973,40 €
944,20 € Säästä 3%
Loungeset Skara - kesällä voi tulla
Trendikäs lounge asetettu, kuvastaa skandinaaviseen tyyliin. Mukava puutarhaloungessa tekee
Määrä
  Loppu


Loungeset Skara - kesällä voi tulla
Trendikäs lounge asetettu, kuvastaa skandinaaviseen tyyliin. Mukava puutarhaloungessa tekee puutarha, patio, terassi tai huonolla säällä ja talvipuutarha kodikas paikka. Sohva ja kaksi tuolia ovat erittäin mukavia ja täydellinen pitkiä kesäiltoina ystävien ansiosta antelias tyynyt. Lasilevy taulukon hiotaan laatu sivuilla ja sijaitsee läpinäkyvän kumitappeja kulmissa liukumaton päälle. Kaunis kokonaisuus on helppo vaihdella ja on ansiosta vakaa ja säänkestävä alumiinirunko Polyrattans ja kaikkialla paikkansa - jopa sisällä se näyttää hyvältä. Laadukas, maalattua alumiinia jalat puukuvioin on helppo puhdistaa ja tarjota ansiosta lattiaan säästäjä korkit tukevalla alustalla.
Ca. Mitat:
sohva:
kokonaiskorkeus: 60 cm
Miksi polyrattan

polyrattan näyttää perinteisen rottinki, mutta on paljon enemmän hyötyä. Toisin kuin tavalliset rottinki, paju sopii erityisen hyvin ulkokäyttöön, koska materiaali on erittäin kestävä eikä altis kuidun. Polyrattanfasern ovat vedenpitäviä, helppo puhdistaa ja UV-kestävä, joten he vaihtoivat säilyttävät värien vaikka usein ja pitkään jatkuneen käytön. Paju huonekalut on paljon helpompaa kuin perinteiset puutarhakalusteet, koska runko on valmistettu alumiinista, niin että suuri puutarhakalusteet voi olla hullu helpompaa kertaa. Mukaan jauhe-alumiinia huonekalut on tukeva ja kestävä ruostumaton. Moninkertainen tuet myös varmistettava äärimmäistä vakavuutta. Tyynyt on varustettu kannet 100% polyesteriä. Nämä ovat vettä ja likaa hylkivä, ja niiden korkea kestävyys kestävä. Ansiosta piilotettu ommeltu vetoketju, korvaus voidaan tarvittaessa helposti irrottaa ja pestä.
304087