• −3%
 • Säästä 3%
vidaXL Aurinkovoima Pallovalo Maapiikillä LED 15 cm 4 kpl

Aurinkovoima Pallovalo Maapiikillä LED 15 cm 4 kpl

49,98998 €
48,49 € Säästä 3%
osta halpoja Aurinkovoima Pallovalo Maapiikillä LED 15 cm 4 kpl | Tämä 4-osainen LED aurinkovalosarja sisältää putket, maapiikit ja ladattavat akut. Se sopii täydelli
Määrä

Tämä 4-osainen LED aurinkovalosarja sisältää putket, maapiikit ja ladattavat akut. Se sopii täydellisesti koristamaan puutarhaa, terassia, polkua, pihaa ja parveketta. Jokainen pallovalo on valmistettu kestävästä muovista ja ne kestävät vuosien käytön. Koska niissä on kaksi 0,1 W LEDiä niin jokainen lamppu tarjoaa 0,2 W valaistusta. Joten 0,8 W koko sarjalle.

Valot on helppo asentaa. Voit säätää jokaisen lampun korkeutta valitsemalla yhden tai kaksi putkea. Kun tulee pimeä niin valot syttyvät automaattisesti. Valaistuksen määrä riippuu sääolosuhteista. Valaistus kestää yleensä 8 tuntia 3:n tunnin auringon valolla.

Valot eivät saastuta ympäristöä koska lamppujen akut ladataa aurinkoenergialla. Et tarvitse johtoja lataamiseen, se on turvallisempi käyttää ja helpompi siirtää. Eikä sinun tarvitse maksaa sähköstä koska ne toimivat aurinkoenergialla. Se on todellinen koko elämän kestävä sijoitus joka tuottaa ikuisesti.

  · 4 kpl/sarja LED aurinkovaloja

  · 2 x Lämpimän valkoista 0,1 W LED/kpl

  · Väri: Kirkas valkoinen pallo, musta putki

  · PP/materiaali, Kestävä muovi, iskunkestävä, UV-kestävä

  · Pallon halkaisija: 15 cm

  · Putken pituus: 11 cm

  · Piikin pituus: 10 cm

  · Kokonaispituus: 36 cm yhdellä putkella; 47 cm kahdella putkella

  · Katkaisin: ON / OFF

  · 1 kpl asennettuja ladattavia AAA 1,2V / NI-MH 600mAh per valo

  · Virtalähde: Aurinkoenergia