• −3%
  • Säästä 3%
Tilaa edullisesti netistä Kamado Keraaminen Grilli/Savustin 81 cm 41138 Ilmainen toimitus
vidaXL

Kamado Keraaminen Grilli/Savustin 81 cm

370,76 €
359,64 € Säästä 3%
osta halpoja Kamado Keraaminen Grilli/Savustin 81 cm | Tämä keraaminen Kamado grilli toimii puulla tai hiilillä ja siinä on suuri grilliritilä jonka halkai
Määrä
  Loppu


Tämä keraaminen Kamado grilli toimii puulla tai hiilillä ja siinä on suuri grilliritilä jonka halkaisija on 33 cm. Kamado grillin toiminnat ovat monipuoliset, kuten grillaus, leivonta, savustus tai vain ruuan lämpimänä pito.

Keraamisessa grillissä on todella tukeva saranoitu kansi jossa on tuuletus ja lämpömittari. Sen kaksikerroksisen tuulettimen ansiosta voit hallita ilmavirtaa ja lämpötilaa.

Kaksi taittuvaa sivuhyllyä antavat sinulle paikan grillitarvikkeillesi. Sen laadukas pilkullinen keraaminen lasitettu ulkopinnoite tekee tästä grillistä kestävän ja todellisen katseenvangitsijan! Ruostumattomat teräsjalat tekevät grillistä yhä vakaamman.

Sopii täydellisesti monien ruokien, kuten hampurilaisten, kalan, ribsien, pizzojen, jne valmistukseen. Meidän Kamado grilli tarjoaa sinulle ja ystävillesi taatusti upeaa hauskaa grillauksen parissa!

· Keraaminen kuori jossa lasitettu pilkullinen viimeistely

· 2 taitettavaa puista sivuhyllyä

· Korkeus: 81 cm

· Hyllyjen leveys: 81 cm

· ulkohalkaisija: 38 cm

· Ruostumattomasta teräksestä valmistetun grilliritilän halkaisija: 33 cm

· Sisäänrakennettu lämpömittari, skaala 10°C - 350°C

· Jousitetut saranat

· Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tuuletusaukko

41138