• −3%
 • Säästä 3%
Tilaa edullisesti netistä Kamado Keraaminen Grilli/Savustin 44 cm 41140 Ilmainen toimitus
vidaXL

Kamado Keraaminen Grilli/Savustin 44 cm

212,989964 €
206,60 € Säästä 3%
osta halpoja Kamado Keraaminen Grilli/Savustin 44 cm | Tämä keraaminen Kamado grilli toimii puulla tai hiilillä ja siinä on suuri grilliritilä jonka halkai
Määrä

Tuote lisättiin ostoskoriin viimeksi: 2019-05-25

Tämä keraaminen Kamado grilli toimii puulla tai hiilillä ja siinä on suuri grilliritilä jonka halkaisija on 27 cm. Kamado grillin toiminnat ovat monipuoliset, kuten grillaus, leivonta, savustus tai vain ruuan lämpimänä pito.

Keraamisessa grillissä on todella tukeva saranoitu kansi jossa on tuuletus ja lämpömittari. Sen kaksikerroksisen tuulettimen ansiosta voit hallita ilmavirtaa ja lämpötilaa.

Kaksi taittuvaa sivuhyllyä antavat sinulle paikan grillitarvikkeillesi. Sen laadukas pilkullinen keraaminen lasitettu ulkopinnoite tekee tästä grillistä kestävän ja todellisen katseenvangitsijan! Ruostumattomat teräsjalat tekevät grillistä yhä vakaamman.

Sopii täydellisesti monien ruokien, kuten hampurilaisten, kalan, ribsien, pizzojen, jne valmistukseen. Meidän Kamado grilli tarjoaa sinulle ja ystävillesi taatusti upeaa hauskaa grillauksen parissa!

  · Keraaminen kuori jossa lasitettu pilkullinen viimeistely

  · 2 taitettavaa puista sivuhyllyä

  · Korkeus: 44 cm

  · Hyllyjen leveys: 76 cm

  · ulkohalkaisija: 33 cm

  · Ruostumattomasta teräksestä valmistetun grilliritilän halkaisija: 27 cm

  · Sisäänrakennettu lämpömittari, skaala 10°C - 350°C

  · Jousitetut saranat

  · Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tuuletusaukko

41140
41 Tuotteet