Maksutavat

Paypal

Paypal on suosittu nettilompakko (E-wallet), PayPal tallentaa ja suojaa pankkitietonne. Paypalia tukevilla sivuilla teidän ei enää tarvitse antaa pankkitietojanne. Kun valitsette PayPal-maksun kassalla, ohjataan teidät suoraan PayPalin sivustolle, jossa voitte kirjautua sisään ja vahvistaa maksun. Saadaksenne lisätietoja, voitte tarkistaa tiedot Paypal-sivulta.

PayPalin Hyväksyttävät Käyttöehdot asettavat joitain rajoituksia mitä tuotteita heidän maksutavallaan voidaan ostaa. Tämän seurauksena PayPalia ei voida köyttää jos ostat ulkoisilta myyjiltä. Jos et voi ostaa tuotetta PayPalilla, niin ole hyvä ja valitse toinen maksutapa. Me pahoittelemme aiheutuvaa vaivaa.


kaistale Stripe

Apple maksaa Stripe

Google maksaa Stripe

Tarjoamme turvallisen korttimaksun VISA ja Mastercard / Eurocard ja American Expressin kautta. Ei korttipalkkioita lisätään. Mikään kortin tiedot eivät tallennu kanssamme vaan tallennetaan kumppanisi Stripe ja PayPal. Kumppanimme hallinnoimat korttimaksut ovat PCI-DSS-sertifioituja. Tämä tarkoittaa, että ne täyttävät maksukorttiteollisuuden tietoturvastandardin. Se on alan korkein turvallisuus, ja se kattaa kaiken tiedon käsittelyn käyttämämme käteisratkaisussa. Yrityksille korttimaksut suoritetaan Stripe-laitteella, joka on myös sertifioitu PCI-DSS-tietoturvamääräysten mukaisesti. Kaikki kortinhallinta on SSL-salattu (Secure Socket Layer), mikä tarkoittaa, että kaikki viestimme välillä Stripe on salattu, joten voit turvallisesti täyttää kortin tiedot ja suorittaa maksun.


Menu

Settings

Share

QR code

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in